Jensa provar kicken på nya DH Race

Dala-Floda MTB-weekend

Helgen 22:a till 24:e september drar vi upp till Dala-Floda! 
Nu är det dags att trampa ur låren på fina MTB-leder som passar alla önskemål. Allt från långt och myspys till grisigt stök! Vi delar upp oss i grupper efter önskemål både lördag och söndag. Om man kommer upp tidigt på fredagen finns det tekniska och intensiva stigar i närheten, men fokus är lördag och söndag.

Vad händer?

Vi har gemensamt boende bokat hos Kajaktiv i Lissfors med forsen rakt över gatan.

På lördagseftermiddagen kan du prova på forspaddling/packraft med Nordens bästa guider (extra kostnad men väl värt det!) eller hyra kajak/SUP och göra en fantastisk tur på antingen älven eller på en av sjöarna i närheten.

Vi lämnar lunchandet oplanerat ifall det blir flera grupper som håller sig på olika håll. Middagen planerar och lagar vi gemensamt innan vi eldar igång bastun, bubbelpoolen och drar rövarhistorier runt lägerelden.

Vårt pris för boendet och tillgång till relaxen är kraftigt rabatterat, nästan halva priset, vilket gör att vi kan arrangera helgen för endast 599 kronor!
I det ingår
– boendet fredag till söndag
– bastu/jacuzzi lördag kväll
– frukost lördag & söndag
– gemensam middag lördag
– snuskigt bra sällskap hela jäkla helgen!

På andra sidan älven ligger Hjort-Olârs kafé. Utan tvekan ett av Sveriges bästa kaféer och lätt värt att inta lunchkolhydraterna i form av bakelser.  I byn serverar Flokullornas lunchbuffé på helgerna. Också ett jättebra alternativ för att fylla på energiförrådet. Om du vill göra din egen lunch är ICA alltid öppet och vi har kök i vandrarhemmet.

Strax innan helgen planerar vi bilar gemensamt så att vi kan dela på resekostnaden.

Det här vill jag inte missa! Hur bokar jag in mig?

Najs! Fyll i det här formuläret. Din plats och boende är säkrat när du har betalat avgiften.
Tänk på att din anmälan är bindande, vi återbetalar inte. Om du får förhinder, hitta en ersättare.

Om du missade länken ovan så är den här igen!

Du behöver vara medlem i Ekerö MTB. Om du inte redan är det så blir du det här.